Nina Åkerman

Nina Åkerman on tanssikansan suosikki jo monen vuoden ajan. Hän on tangoprinsessa ja Laila & Olavi kilpailun voittaja.
Tumman äänen ja iloisen hyväntuulisen persoonan omaava laulajatar keikkailee pitkin Suomea tanssimusiikkiohjelmistolla. Nina Åkermanin kokoonpano on ManTra Band.
Nina Åkerman on helposti lähestyttävä sympaattinen ihminen. Hänet on valittu Vuoden 2018 Ilopilleriksi. Vuoden Ilopillerin valitsee hyvinvointimedia vuosittain.
Perusteet kuuluvat seuraavasti: Laulaja Nina Åkerman on osoittanut sen, että tähti voi olla yleisölleen läsnä ja läheinen. Hän pitää yhteyttä faniensa kanssa, ja hänen päivityksensä sosiaalisessa mediassa suorastaan hyökyvät aurinkoa, positiivisuutta ja hyvää mieltä. Tämä nainen on pudonnut lapsena positiivisuuspataan, ja se näkyy kaikessa mihin hän tarttuu.

Raija Bernitz

Raija Bernitz on todellinen monitoiminainen. Musiikki- ja laulukärpänen pisti Raijaa sävelkorvaan jo lapsena. ”Pienenä eno otti syliin ja pyysi laulamaan lasten liikennelaulun. Hän antoi siitä 50 penniä ja opetti jo silloin, että musiikista voi saada rahaa.” Näin hän muistelee laulajan alkutaivaltaan. Raija on keikkaillut nuoresta lähtien orkesterien solistina, pyörittänyt ohjelmatoimistoa sekä järjestänyt tapahtumia ja toiminut karaoke-emäntänä. Plakkarissa on myös laulukilpailujen mestaruuksia ja myös karaoke-kisavoittoja. Nykyisin hän vetää mm. varttuneen väen karaokekursseja. Raijan esiintymiset eivät ole rajoittuneet vain kotimaahan vaan keikkaa on tehty mm. Turkissa. Äänilevyjä on syntynyt: 2014 ”Rakkauden ääriin” albumi, 2015 ”Valkoinen yö” single , 2017 ”Moskova” maxisingle ja 2018 ”Saanko luvan” maxisingle. Musiikkitöiden ohella hän on toiminut myös usealla alalla toimivan perheyrityksensä palveluksessa. Eikä tässäkään kaikki; Raija Bernitz on myös ahkera kuvataiteilija.

Tarja Jykylä

Tarja Jykylä on suomalainen viihteen moniottelija. Hänen uransa alkoi jo 16-vuotiaana kun hän levytti cover-version Kisun käännöshitistä ”Tunteet” (Feelings). Tarja on elättänyt itsensä viihdealalla kuitenkin koko elämänsä ajan toimien juontajana eri tilaisuuksissa, tanssiorkesterin solistina sekä stand up -koomikkona. Tarjan ”sivupersoona” Aila Inkeri Salama on kiertänyt Suomea vuosikaudet pitämässä kinkkubingoa. Aila Inkeriä kuullaan viikottain myös Radio Musassa.
Tyyne ja Martta toimi pitkään suomalaista huumorimusiikkia esittävänä duona. Tarja oli duon Martta ja tekstitti kaikki levytetyt laulut ja käsikirjoitti mm. laivashowt. Tyyne ja Martta-duo tunnettiin erityisesti debyyttisinkustaan Kuumat aallot ja esikoisalbumistaan ”On nainen kaunis ihminen”-levy myi elokuuhun mennessä kultaa ja myöhemmin syksyllä platinaa. Toukokuussa 2011 duo julkaisi toisen albuminsa, joka kantaa nimeä Ryppyrasvaa. Tämäkin teos on myynyt kultaa eli yli 10 000 kappaletta. Uusi pariskunta Tepa (Tarja Jykylä) ja Arska (Martti Kuurila) ovat kiertue-elämänsä alkutaipaleella mutta kiertueen siemenet on jo heitetty.

Martti Kuurila

Lapsena alkanut lauluharrastus jäi vähemmälle kun työ sekä perhe vei huomion moneksi vuodeksi. Into virisi uudelleen aikuisiällä, sitten musiikki ja viihde vei miehen mennessään. Martti on laulanut monenlaisissa kokoonpanoissa, duosta suuriin kuoroihin. Tyylilajit ovat vaihdelleet kevyestä musiikista klassiseen.
Tanssi- ja viihdemusiikin laulaminen orkesterin säestyksellä on sydäntä lähellä. Martti on mm. Viihdytysjoukot-orkesterin perustaja ja laulusolisti. Singlejä Martti on julkaissut kymmenkunta.
Runojen ja käsikirjoitusten kirjoittamista on takana aika pino, lukuisia revyitä, konserttien käsikirjoituksia ja on laulunäytelmäkin syntynyt Martin kynästä.
Hän on tehnyt juontohommia markkinoilla, messuilla, muissa suurissa tapahtumissa, konserteissa ja laulukilpailuissa. Viihteellisiä pakinoita on syntynyt n. 250 pääosin Radio Musaan.
Uusi huumoripariskunta Tepa (Tarja Jykylä) ja Arska (Martti Kuurila) ovat kiertue-elämänsä alkutaipaleella mutta kiertueen siemenet on jo heitetty.

Anne Sandberg

Musiikin monitoiminainen, jonka instrumentteihin kuuluu mm. koskettimet, haitari ja rummut.
Laulaa sekä solistina että levyttää taustakuoroja eri artisteille ja – studioille.
Opiskeli Imatran Musiikkiopistossa, musiikkiluokilla ja Keski-Suomen konservatoriossa hanurinsoittoa, yksinlaulua, musiikinteoria-aineita ja musiikin varhaiskasvatusta.
Opinnot elämän korkeakoulussa jatkuvat edelleen – tällä kertaa Loistovirman jatkokoulutuksessa.
Säveltää, sanoittaa , sovittaa ja etenkin soveltaa…
Harrastuksina kissat ja hyväntekeväisyys.